Opinie

9,8
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
10
Komfort
9,8
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
9,9
Personel
9,9
Stosunek jakości do ceny
9,8

Opinie

    gb

    Ocena

    9,6
    16 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    9,6
    11 maja 2018

    Super na pewno tam wrócimy ponownie . :)

    Pięknego majowego dnia wybraliśmy się na wycieczkę do Torunia .Mieszkanie które wynajeliśmy znajdowało się nie daleko starego miasta , lecz w bardzo cichej okolicy , taki mały azyl dla gości gdzie można się wyciszyć i odpocząć . Gospodarze bardzo mili : pomogą ,doradzą , wytłumaczą . Same mieszkania według mnie zrobione nowocześnie z wszystkimi udogodnieniami dla gości i na pewno bardzo wygodne . Polecam Allways Apartments .
    Mirosław
    pl

    Ocena

    9,2
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Darmad
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018
    Apartament komfortowo urządzony, w cichej okolicy. Idealny dla rodziny z dziećmi. W pełni wyposażona kuchnia i do tego parking na terenie posesji.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    10
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Joanna
    pl

    Ocena

    10
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Szymon
    pl

    Ocena

    10
    24 kwietnia 2018

    Świetne miejsce, naprawdę warto.

    Apartament nowy, przestronny i w pelni wyposażony. Czysto jak w renomowanym hotelu. Dużym atutem jest bezpłatny monitorowany parking. Lokalizacja pozwala dotrzeć spacerkiem do centrum. Okolica cicha i spokojna, można odpocząć od zgiełku. Uprzejmi właściciele. Na pewno wrócę ponownie, bo obok takich warunków ciężko przejść obojętnie.
    Paweł
    pl

    Ocena

    9,2
    22 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patrycja
    pl

    Ocena

    10
    10 kwietnia 2018
    Super lokalizacja, wyposażenie apartamentu przewyższyło nasze oczekiwania, niczego nie brakowało.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    10
    2 kwietnia 2018

    Wygodny i przyjemny

    Ewa
    pl

    Ocena

    10
    20 marca 2018

    Bardzo komfortowy pobyt

    Łóżko bardzo wygodne, kuchnia w pełni wyposażona, bardzo czysto
    Klaudia
    je

    Ocena

    10
    11 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ludwiczek
    pl

    Ocena

    10
    28 lutego 2018
    - brak wody
    - sprawne przekazanie kluczy, - parking na miejscu, - bardzo czysto, - obszerny apartament z pralką, - baaaaardzo wygodne łóżko,
    Joanna
    pl

    Ocena

    9,6
    23 lutego 2018

    Bardzo udany pobyt.

    W wyposażeniu kuchni brakowało mi ekspresu do kawy i tostera.
    Mieszkanko bardzo zadbane, łóżka wygodne. Łazienka i kuchnia bardzo czysta. W dniu przyjazdu Pan gospodarz spełnił nasze oczekiwania - czekał na nas świetny zestaw gier planszowych. Dzięki temu wieczory spędziliśmy na dobrej zabawie z dziećmi. Polecamy z czystym sumieniem i na pewno jeszcze wrócimy :)
    Angelika
    pl

    Ocena

    10
    18 lutego 2018
    Przepiękny apartament, urządzony w stylu nowoczesnym, bardzo czysty, świetna atmosfera, właściciel bardzo sympatyczny, jak najbardziej polecam!! :)
    Tomasz Barabas
    pl

    Ocena

    9,6
    12 lutego 2018
    Fajnie gdyby był ekspres do kawy, chociażby najprostszy przelewowy.
    Świetny apartament w cichej okolicy , 25-30min spacerkiem do Starego Miasta. Na miejscu parking. Blisko do komunikacji miejskiej. Przy następnej wizycie w Toruniu na pewno Always Apartamenty. Super opcja dla rodzinki.
    Łukasz Ścigała
    pl

    Ocena

    10
    6 lutego 2018

    To był bardzo udany wyjazd.

    Nie mam życzeń. W tej cenie dostajemy naprawdę dużo, dużo więcej, niż można by oczekiwać.
    Właściciel bardzo pomocny - wszystko zostało wytłumaczone przy przekazaniu kluczy, zero formalności. Kontakt najpierw (po rezerwacji) wiadomościami e-mail przez Booking.com, potem (w dniu przyjazdu) telefon potwierdzający godzinę przyjazdu. Profesjonalne, ale i ludzkie podejście do gości. Dzień wyjazdu/odbiór kluczy bez najmniejszych problemów. Parking osiedlowy, ale jest również możliwość zaparkowania na posesji, za co kolejny plus. Pokój/mieszkanie dobrze wyposażone, bardzo czyste i komfortowe, niebywale zadbane. Do tej pory byliśmy w czterech miejscach w Toruniu, ale dopiero tutaj jestem w pełni usatysfakcjonowany z pobytu.
    Justyna
    pl

    Ocena

    10
    24 stycznia 2018

    Jesteśmy zachwyceni tym apartamentem :)

    Apartament przewyższył nasze oczekiwania :) Bardzo przestronny i czysty. Wyposażony we wszystkie niezbędne rzeczy. W łazience znajdowała się nawet pianka do włosów, w kuchni olej, jednorazówki na małe zakupy, kapsułki do prania i osobno płyn do płukania. Żelazko i suszarka do włosów były fantastyczne. Dzięki temu następnym razem zabierzemy o jedną walizkę mniej. Już zarezerwowałam pobyt na lutowy przyjazd do Torunia. Polecam z czystym sumieniem. Gospodarz był bardzo miły i kontaktowy. Polecam!
    Artur
    pl

    Ocena

    10
    19 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dariusz
    pl

    Ocena

    10
    10 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii