Opinie

9,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
10
Komfort
9,8
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
9,8
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,7

Opinie

    Krystian
    pl

    Ocena

    7,5
    21 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojciech
    pl

    Ocena

    10
    9 października 2018
    Bardzo miła obsługa , miejsce parkingowe zamykane na noc, czysto i przyjemnie . Szczerze polecam
    Iwona Ositek
    pl

    Ocena

    8,8
    7 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Łukasz
    pl

    Ocena

    10
    7 października 2018

    Polecam! Super wypoczynek!!!

    Nic. Wszystko nam się podobało :-)
    Bardzo nam się podobało :-) Mieszkanie super urządzone i super wyposażone we wszystkie niezbędne sprzęty. Zadbane! Czysto! Parking na miejscu. Przyjemny pobyt z całą rodziną. Klimatyczny obiekt, świetny pomysł ze "skrzynią skarbów" (gry planszowe) jak to mówiły moje dzieci. Na korytarzu broszury i przewodniki do poczytania o mieście, przydatne jak ktoś jest pierwszy raz w Toruniu. Polecam serdecznie pobyt w tym obiekcie. Jak będziemy w okolicy na pewno skorzystamy ponownie!!!
    Aleksandra Głowacka
    pl

    Ocena

    9,6
    22 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Desbordes-Korcsev
    hu

    Ocena

    9,6
    20 lipca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    9,6
    15 lipca 2018
    Przemiły Pan który udostępniał nam klucze
    gb

    Ocena

    9,6
    16 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    9,6
    11 maja 2018

    Super na pewno tam wrócimy ponownie . :)

    Pięknego majowego dnia wybraliśmy się na wycieczkę do Torunia .Mieszkanie które wynajeliśmy znajdowało się nie daleko starego miasta , lecz w bardzo cichej okolicy , taki mały azyl dla gości gdzie można się wyciszyć i odpocząć . Gospodarze bardzo mili : pomogą ,doradzą , wytłumaczą . Same mieszkania według mnie zrobione nowocześnie z wszystkimi udogodnieniami dla gości i na pewno bardzo wygodne . Polecam Allways Apartments .
    Mirosław
    pl

    Ocena

    9,2
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Darmad
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018

    Wyśmienite miejsce!

    Apartament komfortowo urządzony, w cichej okolicy. Idealny dla rodziny z dziećmi. W pełni wyposażona kuchnia i do tego parking na terenie posesji.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    10
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Joanna
    pl

    Ocena

    10
    3 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Szymon
    pl

    Ocena

    10
    24 kwietnia 2018

    Świetne miejsce, naprawdę warto.

    Apartament nowy, przestronny i w pelni wyposażony. Czysto jak w renomowanym hotelu. Dużym atutem jest bezpłatny monitorowany parking. Lokalizacja pozwala dotrzeć spacerkiem do centrum. Okolica cicha i spokojna, można odpocząć od zgiełku. Uprzejmi właściciele. Na pewno wrócę ponownie, bo obok takich warunków ciężko przejść obojętnie.
    Paweł
    pl

    Ocena

    9,2
    22 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patrycja
    pl

    Ocena

    10
    10 kwietnia 2018
    Super lokalizacja, wyposażenie apartamentu przewyższyło nasze oczekiwania, niczego nie brakowało.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    10
    2 kwietnia 2018

    Wygodny i przyjemny

    Ewa
    pl

    Ocena

    10
    20 marca 2018

    Bardzo komfortowy pobyt

    Łóżko bardzo wygodne, kuchnia w pełni wyposażona, bardzo czysto
    eddie wright
    gb

    Ocena

    10
    9 października 2018

    Fantastic place.

    Nothing was bad about it .
    Ticked all the boxes.. fantastic apartments. ( Had 3 of them). Very Very clean. Very modern .
    Yury
    ru

    Ocena

    9,6
    6 sierpnia 2018

    Best place during traveling!

    Very good equipment, nice decoration
Ładowanie opinii